Aanmelding voor Stichting Opvang Anders

Toelichting

Fijn dat je je kind(eren) bij stichting Opvang Anders wilt inschrijven.

We vragen jullie dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen, mede omdat we bij plaatsing een aantal gegevens moeten delen met de belastingdienst. Denk daarbij vooral aan BSN gegevens en het bankrekeningnummer waarvan we de maandelijkse factuur mogen laten afschrijven.

Als je kind nog geboren moet worden dan kun je bij de naam volstaan met: baby en is de geboortedatum uiteraard de uitgerekende datum.

Alle informatie of wensen die je niet kwijt kunt in één van de velden op het formulier kun je ons altijd nog mailen. Mocht je flexibel zijn in de dag waarop je kind opvang wil genieten kruis dan alle dagen aan die mogelijk voor je zijn en zet in de toelichting welke dag of dagen je het liefst zou willen.

Bij die toelichting kun je ook invullen of je al eerder opvang bij ons hebt afgenomen, het broers/zusjes op de vrijeschool heeft en/of jezelf een antroposofische achtergrond hebt; dan krijgt je kind namelijk voorrang. Kinderen die bij ons geplaatst zijn krijgen ook weer voorrang op de vrijescholen Parcival en Kairos. Je moet je kind wel zelf opgeven voor deze scholen en we raden ook aan om -indien gewenst- dan meteen bij de BSO in te schrijven aangezien zij op sommige dagen wachtlijsten hebben.

De inschrijving wordt in behandeling genomen zodra we het inschrijfgeld hebben ontvangen (zie de info op onze site onder het kopje inschrijving)

Voor vragen over de planning en beschikbaarheid van dagen kun je het beste telefonisch stellen op maandag, dinsdag of donderdag aan Marieke. Natuurlijk kun je ook een keer op de groep naar keuze komen kijken.


  1. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
  1. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Kind

U kunt eventueel nog een kind registreren na het invoeren van deze aanmelding.

  1. Als uw huisarts niet vermeld wordt, wilt u dan de naam vermelden bovenaan bij de toelichting?

Ouder/verzorger 1 (Waar de rekening naar gestuurd wordt.)

Ouder/verzorger 2

  1. Als u hier geen adres invult, wordt automatisch het adres van ouder/verzorger 1 overgenomen.

Noodpersoon

  1.  

  2.  

  3.